Suomi on veitsenterällä seuraavissa vaaleissa.

 

Taasko poliitikot valehtelevat meille kirkkain silmin ? Liittyessämme EU:n poliitikot puhuivat yhteen ääneen seuraavia valheita:

Suomen markka säilyy, ei tule mitään euroa. Suomi tekee edelleen päätöksensä itse, ei Bryssel. Suomi ei tule toimeen ilman EU:ta uuden auton voi käydä ostamassa Euroopasta ja muuta tavaraa saa tuoda ilman tulleja kossupullon hinta laskee heti 50,- mk (tällä saatiin kadunmiehet mukaan)

Ainoastaan perussuomalaiset ja muutama valveutunut kansanedustaja puhui EU:ta vastaan. Kansalaisia peloteltiin Venäjän lähettämillä nooteilla, joka on normaalia virallista kirjeenvaihtoa. Nootteja vaihtuu viikossa n. 3-4 kpl ja mikäli kyseessä on yli kuukauden vanha nootti en laittaisi mitään painoarvoa ko. nootille.

Nyt on suomalaisten ratkaistava mitä oikein haluamme ! On vielä mahdollista vetää pois liittovaltiosopimus. Liittovaltiosopimus hyväksyttiin eduskunnan toimesta 05.12 2006 itsenäisyyspäivämme aattona. Liittovaltiosopimus hyväksyttiin eduskunnassa äänin 104 puolesta 24 vastaan ja 60 oli poissa 11 äänesti tyhjää. Liittovaltiosopimuksesta järjestettiin välikysymys sopivassa tilanteessa, kun vastustajia oli paljon poissa. Näin saatiin jälleen yksi demokratian kukkanen. Liittovaltiosopimus jatkaa kierrostaan hallituksen kautta ja on jo varmasti Suomen presidentin pöydällä odottamassa allekirjoitusta. Tästä liittovaltio sopimus jatkaa Italiaan kassakaappiin yhdessä muiden sopimusten kanssa. Pyydän teitä, Rouva Suomen tasavallan presidentti, älkää vielä lähettäkö liittovaltiosopimusta Italiaan ! Antakaa Rouva presidentti, vielä kerran liittovaltiosopimus uuden eduskunnan käsittelyyn. Kansanäänestystä asiasta ei järjestetty, nyt tulevat eduskuntavaalit olkoon sellaiset, kansalaiset nyt vaaliuurnille on vielä mahdollisuus.

Liittovaltiosopimus poliitikkojen valheita osa kaksi:

Suomi on edelleen puolueeton maa. Kansallinen identiteetti ei häviä. Suomen on oltava liittovaltion ytimessä. Suomi ei menetä itsenäisyyttään lopullisesti Suomi ei tule toimeen ilman liittovaltiota Emme joudu lähettämään sotilaita kriiseihin, joihin emme niitä halua lähettää. Suomella on omat puolustusvoimat Suomella on oma poliisilaitos Suomella on itsemääräämisoikeus.

Liittovaltiossa emme ole puolueettomia, nyt viimeistään on asia myönnettävä jalopetettava luomulannoituksen puhuminen. Liittovaltiossa Suomi ei missään mielessä ole enää itsenäinen kansakunta. Liittovaltiossa Suomella ei ole määräyksessään omia puolustusvoimia tai poliisilaitosta. Liittovaltiossa Suomessa ei säily kokoontumis- ja ilmaisuvapautta, mellakkapoliisit hajottavat mielenosoitukset niinhän EU:ssa on tapana. Mikäli jonkun valtion ja EU:n jonkin osavaltion välillä puhkeaa konflikti, joudumme liittovaltiossa mukaan sotaan. Mikäli olemme osa EU:n liittovaltiota, ydinsodan sattuessa EU:n ja jonkin ydinasevallan kesken, Helsinkiin ja muuallekin ammutaan ydinohjuksia. Kansalaiset nyt on kyseessä veitsenterä vaalit ! Liukuuko Suomi lopullisesti EU:n liittovaltioon, sieltä ei enää erota. Vai säilytämmekö edelleen itsemääräämisoikeuden, oikeuden kansakuntana ja mahdollisuuden vaikka erota koko EU pelleilystä? Äänestäkää Suomineidolle mahdollisuus säilyä neitona, älkää pakottako sitä pakkoavioliittoon.

Saimme lisäaikaa. Vuonna 2007 KIITOS Irlanti...KIITOS Puola.

Jyrki Vaskela

http://personal.inet.fi/koti/vaskela