Ryvettyneet poliitikot.

Kunnat ja kaupungit antavat puolueille koulutusavustuksia, joilla sitten kokoonnutaan ravintolaan syömään. Samalla suljetaan päiväkoti tai koulu. Nämä rahat tulee tehdä julkisiksi, koska julkisista rahoista menevät. Kannatan ehdottomasti demokratiaa ja avoimuutta lisääviä toimia.

Kaikki yli 3 400 euroa / 3 v. (lahjaverolain yli) tehdyt lahjoitukset puolueille ja yksittäisille ehdokkaille tehtävät lahjoitukset, on tehtävä julkisiksi. Ei laki saa olla erilainen ehdokkaille / puolueille ja kansalle. Nyt aina perusteena voi käyttää seuraavia vaaleja 2:n vuoden päästä, ehdokasta kun ei voi Suomessa lahjoa. SMP:n perintö onkin Veikko Vennamon esiintuoma sisäpiiri kähmintä ja miljoonien verovarojen katoaminen hyväveli järjestelmällä. Tämä epäily tuotti tulosta jo aiemmin poliitikkoja kohtaan. Tukea yli 3 400 / 3 v. olisi puolueiden ilmoitettava julkisesti tuen antaja/summa. Ehdokkaiden ilmoitettava veroilmoituksessaan verotettava lahjus, mikäli tukea yli 3 400 / 3 v.. Myös puolueet ja ehdokkaat pitää saattaa samaan asemaan kansan kanssa, mikäli verovapaa lahjavero summa ylittyy.

Uudet eduskuntavaalit on saatava heti aluilleen. Lahjontaa saaneet kansanedustajat heitettävä syrjään. SDP:n on selvitettävä rahoitus, koska myös heillä on kytköksiä isoihin rahavirtoihin. Eduskuntapuolueet saavat n. 7 000 euroa / kk / edustaja tukea, lisäksi on vielä lehtitukia yms. Puoluetukia on perusteltu sillä, ettei poliitikkojen tarvitse tehdä kytköksiä tai sitoumuksia mihinkään suuntaan. Voiko suomenkansa luottaa enää rötösherrojen lupauksiin?


Jyrki Vaskela Itsenäisyyspuolue.

http://www.saunalahti.fi/jvask