Hetero, lesbo, homo.

Tämä oli vanhempien paremmuus järjestys A2 Teema: Homoilta. Eli hyvä, parempi, paras = hetero, lesbo, homo. Minulla ei ole homoa tai lesboja vastaan mitään, on muutama jopa ystävänä. En kuitenkaan sallisi heille adoptio-oikeutta tai kirkkohäitä. Tosin kirkkohäät kuuluvat kirkolle, eivät valtiolle.

Media uutisoi Imatralaisen papin haluavan sukupuolileikkaukseen, tuhansia erosi kirkosta. Media tulkitsi erot tueksi papille. Kun ”Kerttu” sitten tuli takaisin, erosi kymmeniätuhansia, ”Kerttu” lähti. Tätä asiaa media ei hehkuttanut. Yllätyin, kuinka homomyönteistä väkeä kirkosta löytyy ja epäilen osan eronneen nyt siksi. Asia selviää, mikäli kirkko haluaa riskeerata ja sallia homojen avioliitot. Epäilen satojentuhansien eroavan kirkosta sillä viikolla. Olin erota kirkosta, naispappeuden myötä. Viimeinen niitti oli ruuanjakelun lopettaminen köyhille 1997 Itäkeskus. Nyt olisin eronnut jo vapaamielisten piispojen vuoksi, uskon ihmisten eroavan laajasti ja liittyvän Luther-säätiöön tai muihin kirkkoihin.
Eduskunta on tehnyt aivan käsittämättömän päätöksen syksyllä 2006. Hedelmöityshoitojen antaminen yksinäisille naisille tai naispareille ei ole luonnollinen Jumalan tarkoittama ratkaisu syntyvyyden nousuun. Se on itsekäs ja syntymättömän lapsen oikeuksia rikkova toimenpide, jota ei minun mielestä pidä tukea yhteiskunnan varoin tai ylipäänsä sallia. Lasten saaminen ei ole automaattinen oikeus, eikä yksittäisen naisen tai naisparien lapsettomuus ole sairaus. Myöskään homopareille ei tule sallia kohdun vuokrausta. Homo- tai lesbo perheen sisäinen adoptio on myös väärin. Lapsella on oikeus tuntea vanhempansa ja olla heidän hoidettavanaan, eli biologisten vanhempiensa. Ei biologista vanhempaa voi ohittaa, ellei kyse ole keinohedelmöityksestä. Silloinkin on kerrottava lapselle 18 v., mikäli se on mahdollista, eli ei kielletty.
 
Nyt sinulla on äänestäjänä mahdollisuus tarkistaa, onko sinun kansanedustajasi toiminut vastoin sinun kantaasi ja tarvittaessa vetämään tarvittavat johtopäätökset napinpainamisesta. Oli kylläkin hienoa nähdä äänestys, jossa ei ollut puoluekuria vaan jokainen kansanedustaja sai toimia yksilönä. Kumpi on suvaitsemattomampaa, se ettei hyväksytä erilaisia mielipiteitä vai että hyväksytään kaikkien mielipiteet? Tämä on nykyinen käytäntö medialla. Olet rasisti ja suvaitsematon mikäli et ole samaa mieltä, kuin vallitsevan median suuntaus. Onneksi vaaleihin on vain puolivuotta, kyllä kansa muistaa! Nimet puolesta ja vastaan.
 
 
Jyrki Vaskela
Itsenäisyyspuolue Uusimaa
 
http://www.lapsiasia.fi/lapsen_oikeudet £7. Lapsella on oikeus tuntea vanhempansa ja olla heidän hoidettavanaan.
 
 
PS. Uskomuksia ! ! ? Nämä perustuvat eri kirjoituksiin.
1. lesbot/homot ei eroa
2. lesbot/homot eivät käytä alkoholia
3. lesbot/homot eivät käytä huumeita
4. lesbot/homot ovat parempia vanhempia, kuin heterot.
5. lesbot/homot pitävät lapsista parempaa huolta
6. vain lesbot/homot antavat rakkautta lapsille.
7. maailma on lesbojen/homojen.