Junaonnettomuus odotettavissa.

 
                      Suomi halusi ensimmäiseen luokkaan ja astui EU-junaan 1995. Junan pannussa polttoaineena käytettiin 1995-2008 yli kolmemiljardia euroa, puhumattakaan Suomen markan tuhoamista. Nyt junan pannu vaatii enemmän, 1,6 miljardia Kreikalle ja 8,4 miljardia varattuna Espanjan, Portugalin ja muiden maiden talouden romahtamiseen.
 
                      01.12.2009 astui voimaan EU-liittovaltio, Suomi on siis vain osa liittovaltiota. Presidenttimme on tietokoneeseen työnnettävä lerppu, korppu vai romppu. Kansallishymnimme oodi rahalle, ei kun ilolle. Mikäli Suomi nyt tajuaisi ensimmäisten joukossa kävellä viimeiseen vanuun ja irrottaa vaunu ensimmäisten joukossa. Suomen ei tarvitsisi maksaa EU-jäsenmaksuja tai tuskailla muiden maiden talouden kanssa. EU-juna on tuhoon tuomittu, kysymys kuuluu koska kiskot loppuvat tai pannu kylmenee. Pyörät irtoavat jo.
 
                      Meille riittää ETA = kauppaliitto, Schengen  = vapaa liikkuvuus (ollut pohjoismaissa), ETYj = turvaa rauhaa ja demokratiaa. EU:ta ei tarvita mihinkään, EU-juna sietää mennä menojaan 13 mepin paikan verran.
 
Jyrki Vaskela
Itsenäisyyspuolue Uusimaa